Ladies Trip Ibiza

1 t/m 4 juni 2019
Helaas, de inschrijving is gesloten!

4-daags arrangement.

Op Ibiza is alles te vinden wat een Lady zich maar kan wensen: zon, zee, strand, leuke stadjes, rust, heerlijk eten, feest.

Ibiza is een paradijs voor feestgangers die tot de zon opkomt willen dansen op muziek van grote namen als David Guetta en Martin Garrix, maar het is ook de plek om heerlijk te relaxen. ‘Lekker neer strijken op een van de strandjes of baaien. Of ga een dagje met de boot naar het eiland Formentera, een geweldig uitje.’ Ibiza is ideaal want je bent er al na 2,5 uur vliegen. Perfect als hide-out voor een lang weekend weg!

Ibiza (Spanje)

Het is een geliefde vakantiebestemming en bekend door het nachtleven dat voortgekomen is uit de hippiecultuur. De belangrijkste plaatsen zijn Ibiza-stad en Sant Antoni de Portmany.

Waarom Ibiza bezoeken?
Ibiza stad heeft mooie architectuur, toprestaurants en de beste clubs van Europa. Als dat geen TOP weekend wordt dan weten wij het ook niet meer!

 

Wat gaan we doen?

We landen op zaterdagavond, iedereen kan meteen na incheck het nachtleven in of de oude stad! Zondag overdag strand voor de geïnteresseerden bijvoorbeeld Blue Marlin of ’n andere club en aansluitend draait er een DJ tot laat. Maandag overdag vrije besteding (kan men evt. naar Formentera* als men wil of natuurlijk de oude stad in) en maandagavond de Ushuaia is optioneel. (Programma is nu nog niet bekend wie dan draait). Dinsdag uitslapen, uitchecken lekker lunchen op eigen gelegenheid in de oude stad en dan transfer naar de luchthaven.

Hotel El Puerto Ibiza en Spa 4*

 

Hotel Apartamentos El Puerto ligt in een van de beste delen van Ibiza-stad. Slechts een paar meter van de beroemde haven van Ibiza, en de luxe jachtclubs, Marina Ibiza en Marina Botafoc.

Bovendien bevindt het hotel zich op slechts 1,4 km van de wereldberoemde nachtclub “Pacha Ibiza” en de zeer gevraagde restaurants “Ciprianis Ibiza” en “Lio”, waar u kunt genieten van heerlijke en luxueuze maaltijden.

Tip: Formentera

Formentera staat bekend als het laatste mediterraanse paradijs omdat er, ondanks het toegenomen toerisme, nog veel ongerepte natuur is terug te vinden op het eiland. Formentera is een vrij rustig eiland. De kustlijn is ongeveer 20 kilometer lang en u kunt hier mooie fietstochten maken of heerlijk zwemmen. De kenmerkende turquoise kleur van het heldere zeewater rondom Formentera is te danken aan de zeegrasvlakten van de Oceanische Posidonia. Dit gebied is een onderwaterjungle en terug te vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Reisschema:

Zaterdag 1 juni

01/04/2019 RTM-IBZ 18.55 v. – 21.20 a.
Transfer van de luchthaven naar het hotel

Dinsdag 4 juni

Transfer van het hotel naar de luchthaven
04/06/2019 IBZ-RTM 16.30 v. – 18.30 a.

Aanvullende info

Er is een minimaal aantal deelneemsters van 14 nodig om de reis door te kunnen laten gaan. Er is op dit moment ook een maximum van 20 deelneemsters. Indien we hier overheen gaan, zal er gekeken moeten worden of de reis nog te regelen is voor deze extra reizigsters en/of dit voor hetzelfde bedrag als hierboven genoemd nog mogelijk is..

Ladies Only Trips: Walstraat 40, 5341 CK Oss | info@ladiesonlytrips.nl | 06 21819892