Ladies Trip Ibiza

13 t/m 16 september 2020
Helaas, deze trip is volgeboekt!

4-daags arrangement.

Op Ibiza is alles te vinden wat een Lady zich maar kan wensen: zon, zee, strand, leuke stadjes, rust, heerlijk eten, feest.

Ibiza is een paradijs voor feestgangers die tot de zon opkomt willen dansen op muziek van grote namen als David Guetta en Martin Garrix, maar het is ook de plek om heerlijk te relaxen. ‘Lekker neer strijken op een van de strandjes of baaien. Of ga een dagje met de boot naar het eiland Formentera, een geweldig uitje.’ Ibiza is ideaal want je bent er al na 2,5 uur vliegen. Perfect als hide-out voor een lang weekend weg!

Ibiza (Spanje)

Het is een geliefde vakantiebestemming en bekend door het nachtleven dat voortgekomen is uit de hippiecultuur. De belangrijkste plaatsen zijn Ibiza-stad en Sant Antoni de Portmany.

Waarom Ibiza bezoeken?
Ibiza stad heeft mooie architectuur, toprestaurants en de beste clubs van Europa. Als dat geen TOP weekend wordt dan weten wij het ook niet meer!

 

Wat gaan we doen?

We landen op zondagochtend en er is een transfer geregeld naar het hotel. Iedereen kan deze dag heerlijk de oude stad gaan verkennen, gezellig lunchen en shoppen. Maandag overdag strand voor de geïnteresseerden bijvoorbeeld Blue Marlin of ’n andere club en maandagavond is de Ushuaia optioneel (Programma nu nog niet bekend). Dinsdag overdag vrije besteding. Je kunt met de boot over naar Formentera of met een huurauto het eiland gaan verkennen en bijv. heerlijk dineren bij La Paloma (reserveren is aan te raden). Woensdag uitslapen, uitchecken en eventueel nog lunchen op eigen gelegenheid in de oude stad en dan transfer naar de luchthaven.

Hotel El Puerto Ibiza & Spa 4*

 

El Puerto Ibiza Hotel & Spa ligt in een van de beste delen van Ibiza-stad. Slechts een paar meter van de beroemde haven van Ibiza, en de luxe jachtclubs, Marina Ibiza en Marina Botafoc.

Bovendien bevindt het hotel zich op slechts 1,4 km van de wereldberoemde nachtclub “Pacha Ibiza” en de zeer gevraagde restaurants “Ciprianis Ibiza” en “Lio”, waar u kunt genieten van heerlijke en luxueuze maaltijden.

Tip: Formentera

Formentera staat bekend als het laatste mediterraanse paradijs omdat er, ondanks het toegenomen toerisme, nog veel ongerepte natuur is terug te vinden op het eiland. Formentera is een vrij rustig eiland. De kustlijn is ongeveer 20 kilometer lang en u kunt hier mooie fietstochten maken of heerlijk zwemmen. De kenmerkende turquoise kleur van het heldere zeewater rondom Formentera is te danken aan de zeegrasvlakten van de Oceanische Posidonia. Dit gebied is een onderwaterjungle en terug te vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Reisschema:

Zondag 13 september

13/09/2020 RTM-IBZ 07.00 v. – 09.25 a.
Transfer van de luchthaven naar het hotel

Woensdag 16 september

Transfer van het hotel naar de luchthaven
16/09/2020 IBZ-RTM 15.35 v. – 17.55 a.

Aanvullende info

Er is een minimaal aantal deelneemsters van 14 nodig om de reis door te kunnen laten gaan. Er is op dit moment ook een maximum van 26 deelneemsters. Indien we hier overheen gaan, zal er gekeken moeten worden of de reis nog te regelen is voor deze extra reizigsters en/of dit voor hetzelfde bedrag als hierboven genoemd nog mogelijk is..

Ladies Only Trips: Walstraat 40, 5341 CK Oss | info@ladiesonlytrips.nl | 06 21819892